Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, June 10, 2014

Selamat Melayari Bahtera Rumahtangga buat Hanis & Qawiem

Kawen dah Cik Hanis kita.. Selamat Pengantin Baru Nok! Kiteorang memang panggil nok nok jer jarang panggil nama.. Sebab dah terbiaser nok nok terus melekat nama nok.. hahaha Nama comel2 panggil nok pulakkann..

Hanis nikah hari Khamis... Sanding besok tu hari Jumaat.. Awal2 dah bagitau Hanis nikah tak dapat datang, datang sanding jer..

Jumaat balik kerja tu terus bersiap di rumah Aishah.. Nasib rumah Aishah belakang ofis jer nak balik rumah memang tak sempat la dengan jalan jemnya dengan hujannya petang tu.. Walaupon cuti sekolah jalan tetap jem hokey.. Ingat nak bawak Affan dengan Raiisah sekali tapi tak sempat nak pergi Sungai Buloh ambik Raiisah lagi... huuuu memang tak sempat la jawapnya.. Dah bagitau Affan balik lambat sikit nak pegi wedding Hanis & Qawiem..

Sebelum mulakan cerita kasi letak sekeping gambar pengantin lelaki dan pengantin perempuan yang super cantik dan hensem! Sama cantik sama padan sama cocok!

Ni masa Hanis nikah.. Cantikkan makeup nikah Hanis.. Macam Nelydia Senrose pon ada nok..

Pelamin by Nirul pon cantik jugak.. Eh semua cantik la..

Dah lambat rasenya sampai masa ni.. Nasib orang tak ramai lagi boley pilih tempat duduk paling depan sekali senang nak ambik gambar pengantin..hehe..


 Eh En. Asra pon ada jugak..

Kak Aiza dan Kak Sal.. Awal mereka sampai..

Tumpang bersiap di rumah Aishah... hehehe

Saya Aishah dan Ashwinni.. Sedang menunggu pengantin..

Gambar2 di hari pernikahan Hanis & Qawiem... Sweet gambar2 dorang..

 Sementara orang tak ramai lagi kasi makan dulu...

Semua pon dari ofis.. Nak balik rumah memang tak sempat la kan...

Kuih koci santan tu paling sedap.. Aku nak jer ambik lagi kang terkeluar pulak lemak2 kat perut ni.. hahaha Masa sampai elok kempis perut ni pas makan ambik spay part tayar abis terkeluar semua.. =P
 
Ni Ash yang ambik tak makan pon sebab dah kenyang..

 Munyk, Victor, Charles dan Mediha..

Mediha bersama Cik Intan Ladyana eh silap Cik Aimi.. hahahah Makin berseri Cik Aimi kita ni sejak dah tak kerja dengan SYABAS.. Aimi nak kawen bulan 8 ni.. Jangan lupe jemput kita ye Cik Aimi comel..

Tepat kol 9 pengantin pon muncul.. Ya ampun nok cantiknya ko... Tak pernah tengok Hanis makeup macam ni terpegun kejap masa ambil gambar die... O_O

Serius nok berseri-seri muka ko makeup ko super duper gorjes.. Cantik kakak yang makeup kan ko tu.. Tak sia2 berbulan-bulan ko pilih makeup mane yang ko rase ok.. Pilihan yang terbaik nok!

Suke Hanis tengok kawan2 ramai yang datang...

Paling suke tengok baju Hanis.. Lawa lawa lawa.. Mau tak lawa dari Butik Cosry.. Harga baju jer dah 11k.. Pengsan bangun pengsan bangun pon tak mampu nak pakai.. T_T

Tahniah Hanis & Qawien dan Selamat Pengantin baru.. Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat cepat2 buat baby kat Bali okey..eh hahaha

Hanis sepanjang bersanding tak putus2 memberi senyum walaupon dalam hati penat berkawen ni hanya Tuhan je yang tau.. Eh penat apa tu..hahaha Opssss~~

Ni pon pengantin baru jugak Nasreeq dan Atikah.. Selamat Pengantin Baru Nasreeq dan isteri sori tak dapat datang besok tu Raiisah kan masuk hospital hari sabtu tu.. =(

Sempat korang yer berselfie dengan kamera besar gedebak ni..

Tuan punye blog.. Abaikan perut berlapis itu..hahaha Tu nasi dah penuh dalam perut tu..

Juruvideo untuk persandingan Hanis & Qawein..

Pengantin makan beradab..

Abi dan Ash.. Suke tengok sari Ash lawa kot...  Tak abis2 aku puji sari die.. Lawa la Ash u punye sari mesti beli kat India kan.. eh no la sini jer i beli.. owh ok nak beli jugak la..eh! hahaha

Amirul jadi mc malam tu..

Beratuq nak ambik gambar dengan pengantin..

Kawan2 ofis bersama pengantin..

Dah2 jangan lama ramai beratur tu nak bergamabr dengan pengantin ni..

Ok dah jom balik..

piece : kathyjem

3 comments:

lyana hasan said...

cantek mekap hanis.. hehe berseri2 muka dia !!

Chekgu Azrine said...

Mcm mix arab je kawan kathy bila kena make up..lawa sgt

Aty_Fared said...

pengantin sekali-2 pandang ada gak macam amy mastura.. tang mate kot.. :)