Klik Yer!! Mekasih...

Friday, June 27, 2014

Saat Bersama Dengan Oreo

Bila masa teknologi menguasai masa kita, kita sebenarnya kehilangan sesuatu yang sangat berharga.. Kadang tu pekara lain yang dijadikan keutamaa berbanding meluangkan masa bersama keluarga.. Contoh tengah makan or sedang menonton tv.. Langsung tak bercakap diam membisu, tangan pegang gajet 24 jam.. Kejap2 nak update status.. Kadang kita tak sedar orang di sekeliling kita yang akan terasa hati dengan kelakuan kita..Betul tak.. Kadang aku perasan gak.. Affan selalu bagi hint2 kat aku.. Die ni la jenis tak suka bercakap sangat tapi tengok dari gerak geri badan die aku tau die tak berapa gemar dengan dunia gajet aku ni...hahaha

Oleh itu, Oreo ingin mengembalikan saat berharga dengan berinteraksi bersama keluarga.. Ok letakkan gajet huny jom kite lakukan aktiviti sambil kita bonding together with Oreo ok! B tengok hadiah die menarik.. First time ni laki aku minat join contest macam ni.. hewhewhew.. ^_^

First sekali haruslah beli Orea yang ada free sticker muka Transformers.. Korang boleh cari di stesyen minyak yang berdekatan.. Kalo tak jumpe boleh cari di supermarket sure ada punye..

Untuk join contest sila layari www.oreotransformers4.com

Korang kena dapatkan biskut Oreo untuk memenangi pengalaman Transformers yang akan diingat sepanjang hayat dan hadiah-hadiah menarik yang lain dengan mendapatkan biskut daripada runtuhan..

Macam ni korang just ambik kod promo yang ada kat bahagian helaian pelekat yang disediakan dengan mana-mana biskut Oreo edisi terhad transformer!

Paste nombor kod promo tu kat sini dan klik seterusnya!

Then korang leh teruskan game.. Jangan lupa kutip seberapa banyak biskut Oreo untuk kumpul mata tertinggi..

Affan punye excited nak pergi Universal Studios Hollywood bersungguh-sungguh main tu.. hahaha Die khusyuk main aku dok la sibuk B ambik biskut tu cepat haa lagi.. Ok tangan tu turun lagi turunnnn.. hahaha.. Nampak macam senang bile main ampunn tangan tak bendung ke apa memanjang tak dapat biskut tu.. kekeke

Bagus jugak Oreo ada game macam ni kan at least kita dapat meluangkan masa bersama suami dan anak.. Kita kena mulakan langkah dari sekarang untuk bentuk bonding antara keluarga untuk mengelakkan masalah yang lebih runcing pada masa akan datang..

Sementar Affan main game Oreo Transformes kasi ngap biskut Oreo dulu..hehehe.. Pas ni turn aku pulak nak tunjuk kehebatan..hewhew..

Affan punye markah..

Aku punye markah.. Ala beza 16 mata jer B.. Terer jugakkan aku main walaupon asyik kena karen jer tangan robot tu..hahaha

 Bukan kata laki aku jer yang main game Oreo Transformers ni, dengan adik, mak aku sekali aku ajak join main.. Mane tau rezeki satu family pergi Hollywood.. ^_^

Raiisah pon kemain happy tengok Paksu die main game..

 
Mak pon suke jer tengok kiteorang main game Oreo ni.. Mak nak main tak game Oreo ni??..hurmm takper korang jer la main dulu nanti mak main kemudian..hehehe

Alooo sweet ia nak suap mummy..

Ok korang jangan lupe join contest biskut Oreo edisi terhad transformer ni ok.. Mane tau boley menang salah satu hadiah menarik tu.. Memang menaik game ni, walaupun simple. Main sampai sejam pun ade!! Family bonding is better together with Oreo ^_^

Pemenang harian : Dapatkan biskut Oreo perasa Vanilla dan menangi hadiah untuk 10 pemenang setiap hari..

Hadiah Utama : Kumpul mata dengan mengumpul seberapa banyak biskut Oreo.. Siapa kumpul mata tertinggi hadiah utama akan diumumkan pada hari terakhir peraduan..

Hurmmm dapnya biskut Oreo ni mummy!

piece : kathyjem

23 comments:

Hafiz Hafizol said...

1 famly main... haha.. seronok.

SyazaLuqman said...

Comel nya raiisah ni! Geram!

http://luqihereandthere.blogspot.com/

Mar Mansor said...

alo..cutenye si kecik tu.. suka pic last tu

Bahrain Ramlan said...

Boleh try main game ni..macam syok je.

kathy jem said...

Hafiz Hafizol : mmng seronok game Oreo ni..nnti try main best!

kathy jem said...

SyazaLuqman : hehehee =D

kathy jem said...

Mar Mansor : hahaha tu muke happy dpt mkn oreo bnyk2..

kathy jem said...

Bahrain Ramlan : mmng syok nnti try la main..mane tau boley menang pegi ke Hollywood ker..hehe

Ezad Skytech said...

macam syok je game ni...nak try la nanti..hee

Wongchoseong Roberth said...

Transformer cup beli darlie toothpaste dua dapat 1 gelas transformers http://www.unitedmy.com/2014/05/darlie-malaysia-giving-out-transformer.html

husna zahidi said...

hahaha..comotnya raiisah..:p

Happy walker said...

i like oreo~ XD

yang baik Ishak said...

macam best jer... kena join jugak neih...

Montana said...

amboi kakak makan oreo sedapnya mai kat uncle skit

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Auntie pon nak sikit..

ct cheery said...

hahaha...comel si kecik tu

kathy jem said...

yang baik Ishak : kena join baru tau best ker tak best..hehe

Cikgu Norazimah said...

dah besar dah anak dara sorang ni..nk masuk 2 tahun kan anak2 kita? cepat jer masa berlalu ;)

salmiah awang said...

sporting.

Teacher Basariah said...

semoga berjaya!

Sukma Haron said...

singgah sini...memang sedap oreo nie...

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Belum makan oreo lagi ni sepanjang Ramadhan.

kathy jem said...

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK : kena makan pastu join main game Oreo mane tau rezeki pegi ke Hollywood.. :)