Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, June 18, 2014

NYX Matte lipstick Paling Best

Sedang mengila kumpul NYX Matte lipstick..



Gedik sangat ni pakai lipstick beria upload video..muahahaha Ok buat2 tak nampak background paling cantik belakang tu..mehehehe

Yang aku pakai ni code MLS06 Summer Breeze Brise D'ete rm26.. Best tahan lama beli kat Sephora KLCC.. =)

piece : kathyjem

14 comments:

Miss arfisa said...

cantiknya akak sorang nie

Alyza Fisol said...

comey je video...hehehe...

Mama Safiy Arfan said...

comey je msa akk kenyit2 mata tu hehe.

ComelComot said...

cantekkk...

Mimy Hamid said...

#sayajualnyx..muahaha..

seha fuad said...

hi.hi comel lah akak ni. yang part last tu paling best. kenyit2 mata

seha fuad said...

hi.hi comel lah akak ni. yang part last tu paling best. kenyit2 mata

✿ pink velvet ✿ said...

cantiknyer.. nak kene try jugaq ni :)

mizajasni said...

kita ada lipstick yg sama.warna pink dia cantik n terang sgt kan? hehe

farah shazlina said...

comel je kak kathy ni..

O'gosh Iskandar said...

best ek...nanti nak serbu sephora gak..

Norliza Romizi said...

nak beli jugak!

napa murah sgt dan cantik sgt?

kelubongz z said...

salam kahty..xbuat review product ke?

NeenaAnuar said...

oh suke lah color lipstick MLS06 tuh! btw you are so cute in that video Kathy! :D