Klik Yer!! Mekasih...

Friday, June 20, 2014

Perut Tak Sedap..

Aduhhh tak best la perut meragam pulak.. Ni kes makan nasi kukus la ni.. Semalam abah bawak nasi kukus ayam goreng tinggalkan untuk aku.. Balik kerja petang tu main2 dengan Raiisah jap pastu makan nasi kukus yang abah tinggal tu..Dalam tu ada kuah kari ngan sambal belacan.. Tak tau la antara kuah kari tu ker atau sambal belacan yang aku makan semalam sampai memulas-mulas lain macam ni.. T_T

Kol 3 pagi perut dah start memulas pastu sambung tido balik terjaga balik kol 4 pagi.. Pastu tido balik.. Sedar2 dah subuh siap2 mandi terus gerak ngi kerja.. Elok sampai ofis sakit perut menjelma kembali.. Aduuhhh pagi2 perut rase tak best dah la kena pegi Subang, masuk tengahari terus lembik.. Lunch tadi kat ofis semua orang keluar tinggal aku ngan ada sorang kakak.. Dorang ajak lunch tak ikut tak larat nak jalan.. Kang tak pasal2 menjejeh cari toilet..hahaha

Ni awal pagi pegi Subang ada kerja nak kena buat.. Tengahari sampai ofis terus lembik.. -_____- Muke pon dah tak serupa orang ni ha...

Ok la nak makan.. Budak ofis tapaukan nasi ayam kuncit.. tu jer tekak yang aku rase nak makan..bye..

piece : kathyjem

11 comments:

Asma Azuani said...

lawa sangat kathy dress-up camni...cardigan merah tu wow sangat effect die k!

ayam kunyit memang best...kalo blur taktau nak makan ape or tengah tak selera makan ker memang ayam kunyit jela dalam kepala kan sebab die ade ayam+sayur terus. moga cepat baik perut tu k!

ZazaMyMoon said...

Pray for your speedy recovery Kathy.. minum 100plus tau.. :)

Allene said...

kenapa ayam kunyit tu nampak mengiurkan...

kathy jem said...

Asma Azuani : kan kathy pon selalu mcm tu tak tau nak makan apa ayam kunyit la penyelamat..hehe

kathy jem said...

ZazaMyMoon : Baik..tq babe! =)

kathy jem said...

Allene : sebab colour kuning itu..hehehe

FADLINA MOKHTAR said...

sakit perut pun cantik.camno tu.huwaaaa :)

O'gosh Iskandar said...

sakit2 x larat pun devass gak..suka la merah mcm ni..kasut tu yg penting...nak jugakkkkk...anyway, speedy recovery for you k..

Chekgu Azrine said...

Tgok nsi tu nmpk sedap
Cpt sembuh..
Better if u mkn bubur sis..

Hana Hamidi said...

Tak best nya sakit perut macam tu, jgn lupa minum byk air kosong ye, sebab kurang air dlm badan selalu masuk toilet. Take care dear..

Bahrain Ramlan said...

sedap tu nasi ayam kunyit.