Klik Yer!! Mekasih...

Monday, June 30, 2014

Keluarga Kecik Kathyjem dalam Majalah Ibu & Anak

Salam Ramadhan semua..

Alhamdulillah sekali lagi keluarga kecik Kathyjem dipilih dalam majalah Ibu & Anak.. Hari tu keluar cerita pasal birthday party Raiisah.. Terima kasih sekali lagi Fiza sudi memilih blog Kathyjem yang tak seberapa ni untuk ruangan Ubah & Angin..

Selak2 tu die terpampang muka Raiisah melalak..hahaha Raiisah kan first time jejak kaki kat pantai sebab tu sepanjang berada di pantai muka nangis sesajer takde langsung muka happy..hahaha

Cover majalah Ibu & Anak keluaran Julai 2014..

Ce korang tengok Raiisah tengah buat apa tu.. Sempat tangan menyelinap nak ambik handphone..hahaha Aku pon baru perasan ni ha..Dasar minah gajet tul mek echa ni.. =P


 
Glup! tengok gambar ni teringat pulak masakan kat Restoran Bael Udang Mang Engking.. Sedapppp!!!!  serius tak tipu siapa datang Bali wajib singgah kat restoran ni tau sebab korang takkan menyesal punye dan tempat die sangat2 cantik.. Highly recommended gitew!

Salah satu tempat yang menarik dan wajib pergi.. ^_^

Tengok jer?? Apa lagi korang ngi la beli supportlah sikit kawan2..buahahaha.. Beli 1 juta terus baru support kawan..behehehe Tak la gurau jer la beli satu dah ler.. =D

Selamat membaca!

Terima kasih editor dan wartawan Fiza majalah Ibu & Anak.. =)

piece : kathyjem

14 comments:

Mummy Faeeq said...

syok betul la kak kety..kat majalah Ibu N Anak pulak....anmy..taniah..buat story best2 lg n bnyk2 ye..sy wajib nak bce..-peace-

kathy jem said...

hehe mekasih Mummy Faeeq.. ^_^

mekchu said...

yeyy... akhirnya dah up cerita ni.. byk gambar kathy & family..gmbr kita sikit je, tapi besooo kemain... :)

Allene said...

bestnya....
tahniah... =)

kathy jem said...

mekchu : hahaha kan gmbr besor..hehe =D

kathy jem said...

Allene : thank you awak.. =)

Jen Jen Areff said...

bestnyer.. tahniah awak

purple_lav said...

sama sama jugak...hihihi *peace

kathy jem said...

Jen Jen Areff : Alhamdulillah rezeki keluarga.. :)

kathy jem said...

purple_lav : ^___^

husna zahidi said...

wahhh tak sangka rezeki kak kathy.. rasa macam nak baca balik entry akak pergi Bali hari tuh..:p

O'gosh Iskandar said...

wah....bestnya..glamer betul Kathy ni...

kathy jem said...

husna zahidi : hehe baca balik nanti tau.. =D

kathy jem said...

O'gosh Iskandar : takdela awk mane ada glamer kita biase jer..blog pon suam2 kuku jer.. =D