Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, September 9, 2009

ViVo American Pizza & Panini Yumy Yumy

Aku ni asyik tunjuk makan jer mesti korang boring kn.. Nak wat cam ner dh aku ni kaki makan kan.. Harusla kan tunjuk gmbr mkn jer..

Smlm aku berbuka mkn piza n spaghetti.. Afan la dok mengidam nk makan piza aku pun ok kn jer la.. Lagi pun nk temankn afan cr barang kt The Curve alang2 mkn la kt sinun la..

Vivi American Pizza & Panini di The Curve Damansara..

Nnti uols try la mkn kt sini.. Piza die sedap tau byk chees n pelbagai jenis pizza.. sungguh sedap..!

Aku oder jer ape yg agak2 rase2 sedap.. Agak nama die pelik jer aku oder..

Tengok tangan afan konon nk sama la signbord belakang tu..

Afan : Huny jd tk hurf V b buat ni..
Aku : Ha jd la tu..
Afan : Ok cepat ambik gmbr.. :)

Afan skng ni dh pandai bergambar sejak aku byk upload picture die dlm blog.. haha Suke2.. Tkde la mcm dulu kan keras kematu jer bile aku snap picture die.. Cayok B!!! Pas ni kte ambik gmbr bnyk2 ek..

Mase ni smpi setengah jam nk nunggu si Afan ni nk oder... Kejap nk ni la.. kejap nk yg tu la.. Sterss jer aku..

Aku : B cepat la oder..
Afan : B tk tau la nk oder ape.. Smue mcm best jer.. Huny oder ape..
Aku : Huny oder Marinara Linguine..
Afan : Alaaaa b pun nk yg tu...
Aku : Issshhh b ni huny oder ni b pun nk oder yg ni..
Afan : Huny oder la yg NZ Mussels with Prawns b nk rase.. Lg pun ni ade tiram.. B txleh mkn..
Aku : Oooo sbb b tk leh mkn b suruh huny oder yg ni la ek.. Byk cantekkk..
Afan : Alaaa.. nnti kte leh tukar mknan..
Aku : Ok la ape2 la.. Cepat oder..!!

Afan sungguh gedik time ni ok.. Ape yg aku nk oder smue die nk jugak.. Bley die suruh aku ambik mkn yg die tk leh mkn sbb ade seafood.. Sungguh mengada...

Minuman yg afan minum.. Air die tk manis sngt.. sedap..

Aku mineral jer sbb tekak ni mcm xleh menerima air manis.. Nk kena air kosong jugak..

Marinara Linguine rm17.80.. Yg ni la aku nk oder.. Tp afan yg dapat.. huhu (mengalah)

NZ Mussels with Prawns ni pun sama harga..

Pizza Round The World nama nyer.. Dalam melayu Piza Keliling Dunia...

Pas abis mkn we ouls jln2 carik barang.. Pastu ngi teman afan potong rambut.. Rambut die sudah panjang.. Nk rambut raya la kata kan..

Aku ni bile la lagik nk buat rambut raya ni.. huhu Nk buat tp xde masa... Sosek Sosek... :(

Pas potong rambut Afan ingt nk jln2 lg tp bnyk kedai sudah tutup terus kami pun pulang ajer..

piece : kathyjem

3 comments:

Ceera said...

nanti aku nak try la makan kat sini, macam sedap jerk...

intan said...
This comment has been removed by the author.
intan said...

yelah...mcm sedap jek.ni kene cube nih.huhuhu
kathy, i ade tag utk u,nnt u copy ye..tq..