Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, September 17, 2009

Rambut Baru Sempena Nk Raya Ni...

Nk raya ni kan mesti la rambut baru.. Waaahhhh semua ko nk baru... Baju nk baru, kasut nk baru, beg nk baru.. Huhu

Mula2 ingat nk colour maroon n hightlight oren tp xbrape nk jadi sbb aku kn pernah colour hitam so susah skit die nk masuk..

Smpi 2 kali ngi saloon buat rambut ni tau.. huhu Second time br jd... Hepi... Nasib hair stylist tu pandai klo tak ape tah jd kat rambut aku ni.. Nasib baik tk jadi mcm merba..

Cantek tk aku colour rambut camgi ni... Colourfull.. :p

Saje nk ubah style.. Ni pun colour tk brape nk jadi coz sblm ni pernah colour hitam.. So susah skit nk masuk colour..

Suke nyer aku dengan colour rambut baru ni.. Xsabar nk raya.. Waahh tibe2.. hehe

Ni la saloon yg godek rambut aku..

piece : kathyjem

3 comments:

Liyanaroxx said...

cun ar rambut u khaty!!!

Ceera said...

ko buat color apa pun cantik je aku rasa...

kathy jem said...

Liyanaroxx : haha thanks Liyana..
Ceera : Thanks manje.. Open house jgn lupe jemput aku.. :p