Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, September 16, 2009

Hadiah yg Paling Berharga Dari Seseorng

Aku mcm tk caya jer afan bg present ni kt aku.. Ari tu die ade ckp huny nk tk kamera.. Aku ckp la mesti la nk.. Huny ni kaki bergambar.. sambil ckp mengada2 kt die kan.. hehe dlm hati kan best klo betol2 afan hadiah kamera kt aku.. huhu nan mungkin hey.. Dah la kamera ni paling latest mesti mahal lagik..

Sekali terkedu aku jp bile bukak hadiah ni..

Korang nk tau ape..

Ni ni dieee Camera Sony Cybershot DSC-T900....

Ni la die hadiah pemberian paling istimewa sempana besday aku yg Afan bg..... senyum smpi ke telinga... :) sukeeeeeeeeeee...

Camera Sony Cybershot ni paling latest tau... Ade colour merah, hitam, brown n silver.. Afan mcm tau jer favourite colour aku kan.. Aku kan suke colour merah.. sukeee suke lagik..

Camera ni tgh hot di pasaran.. hehe hot ker.. Harus la kan hot... Ni the best camera from Sony tau.. Nk tau ape kelebihan camera ni ngn Camera yg ade kt luar tu..

Meh sini aku cite pasal camera ni skit.. Kelebihan die ko bley touch screen tau.. Menajubkan... Saiz screen die pun besar best klo nk touch die..

Camera ni pun dh mcm photoshop.. Ko tk yah nk masuk gmbr dlm photoshop edit2.. Kt camera ni pun bley ko edit.. Ko nk picture blur, nk hilang kn muka berminyak, nk bckground gelap, nk bckgroung binatang2, nk picture ko jer sharp yg belakang blur pun ade ade smue bley..

Paling aku suke camera ni ko bley set kn die senyum tanpa ko tekan butang snap.. Ko letak jer camera tu kat muka ko tkyah tekan2 ape... Senyum jer.. Terus die snap muka ko.. Ni klo ko ambik gmbr ngn baby sesuai la sbb baby kan susah nk senyum.. So sesuai la..

Klo ambik video pun cantek kualiti gmbr die.. Sound die clear sbb die bley detected sound left n right.. Xde la ko dengr sound ala2 dengar tk dengar kan..

Ni jer aku tau setakat ni pasal camera sony ni.. Xbyk lagik yg aku godek2 pasal camera ni...

Ape2 pun aku suke sngt dgn hadiah camera dr Afan.. Hadiah yg tk ternilai dr die.. Thanks a lot from your Huny and thanks again... Luv U B.. hehe

Thn depan bg hadiah lagik best ek.. waaah demand plak.. :p

piece : kathyjem

4 comments:

Ceera said...

wowwwwwww

bestnya afannnnnnnnn

petang nie leh la amik gambar aku guna camera baru, hehehe

intan said...

waaahhhhh...best gilerrrr...blh la pinjam kat kathy lepas nih..byk akak nak amik gamba ank2.hahahaha

oneyani said...

wah bapak best!paling best time senyum teros snap..haruslah ku capai jugak satu..tggu harga jatuh dulu la tapi=p

IxoR@ said...

happy birthday kathy...

bestnya dpt hadiah tu....cemburu ai tau!
tp tak pe, lepas ni...harap2 entri akan lebih best lg dgn adanya gambar2 dr kamera yg hot itew....

salam lebaran utk kathy....