Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, September 17, 2009

Buke Pose kt San Francisco

Best wooo pegi buke pose kt San Francisco ngn Eira.. Memang dh lama janji nk berbuka ngn die.. Ni pun klo tk kteorng berempat aku, Yana, Ila ngn Eira.. Tp Yana ngn Ila last minute xleh nk join sbb dieorng tu terlalu bz... Last2 kami berdua ajer..

Sebelum tu ingt nk ngi berbuka kt Restoran Rebung tp sudah full.. huhu

Kteorng pun plan pg midvalley alang2 bley shopping2.. Sebelum shopping tu servey tempat mane nk berbuka..

Aku : Eira.. Ko nk mkn ape ala2 kampung ker western...
Eira : Aku tk kisah.. Mane2 pun leh..
Aku : Klo kte ngi mkn San Francisco nk tk..
Eira : Ok.. Jmpe kte pg book..

Pas dh book kteorng pun jln2 la carik barang raya.. Shopping2...

Eira : Kathy aku ingt nk beli bra la.. Jom tengok..
Aku : Jom..
Eira : Eh! ade sale laaa..
Aku & Eira : JOOOOOMMMMM!!!

Terus aku ngn Eira borong satu kedai.. hehe Pastu ngi carik kasut raya.. Tp servey dulu.. Pas mkn br beli..

Shopping di Metrojaya..

Tepat kol 6.30 kteorng dh terpajak kt San Francisco..

Cantek kan view die.. Ala2 hotel gitu.. :)

Smpi2 jer mengeletek aku ngn Eira ambik gmbr..

Pose sana.. Pose sini... weee wuuuu

Ni first menu aku ngn Eira mkn.. Ambik pun sama menu..

Mase ni excited nk melantak sbb bau die buat aku tk tahan.. ewahh!

Ni menu yg kedua.. Suke tengok nasi tu sbb coloufull.. hehe

Tengok aku mkn dan makan lagi..

Sushi.. Time ni Eira teruja jer tngk aku mkn.. Sbb pompuan ni mmg tk mkn benda2 alah ni..

Aku : Ko np Eira tngk semacam jer.. Ko nk ker??
Eira : Xnk la aku mana mkn.. Saje tengok ko mkn..
Aku : Laaa.. Tengok mcm xpuas hati jer..
Eira : Teruja aku tngk ko mkn..
Aku : :p

Yum yum... Yummmy

Pas tu mkn salad...

Dessert.. Aku mkn tk abis dessert ni sbb manis sngt...

Yerla mesti la manis dh kate dessert :p

ABC...

Last kali mkn Buah-Buahan..

Time ni Eira sound aku..

Eira : Ooiii Giler bnyk ko ambik..
Aku : Utk ko skli la...
Eira : Aku tk mkn la... Pisang pun ko ambik.. haha

Last skli korang nk tau die gaks yg tukang abis buah ni... hahaha.. Tu la td jual mahal.. :p

Kami yg gumbira dapat mkn bersama di San Francisco.. Thn depan nk mkn kt mane ek??

Ni harge mkn utk dua orng..

Pas mkn borak2 dulu.. Pas tu sambung shopping blk... Tu pun byk xsempat beli sbb kedai bnyk dh tutup.. Tu la mkn lagik byk2 kan dh xlarat nk jln.. hahaha

piece : katyhjem

2 comments:

Ceera said...

bestkan, wpon berdua memang takde hal punye la..

aku nak gambar manja. email kat aku semuanye yeeeeeeeee...

gambar2 panties tu pun aku nak, hahaha

Davnes said...

cute la u all ni...