Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, September 10, 2009

Dapat Hadiah Hamper dr Company

Waahhh.. Ko tibe2 ade orng dtng bwk hamper sebesar alam kt ofis aku ni kan.. Biaser la kt ofis aku ni ever year ade je company yg baik hati dr merata syarikat yg sponsor hamper, hadiah kuih raya, dan macam2 lagik....

Cume thn ni tk byk sangat mcm last year.. Mungkin keadaan ekonomi skng ni kan.. Kurang la syarikat nk mengantor nyer.. Tkper mane tau thn depan ekonomi sudah kembali ke pangkal jalan.. wutt kembali ke pangkal jalan.. ekonomi sudah kembali pulih laaa.. apo daaa..

Hamper sebesar alam.. Macam2 dlm hamper ni..

Dari company Brainwave Channels Sdn. Bhd... Thanks ek Ms. Eve Puah.. :) Thn depan bg lagi ek..

Ko tengok tu budak2 ofis aku ni kalo bab makanan percume masing xsabor nk membuka nyer..

Ingt nk simpan.. Buke time ofis ni ade open house.. Lama lagi kate dieorng nk buat open house nyer.. Terus dieorng belasah hamper tu dengan ganas nyer..

Kak Shima yg tak sabor nk mengangkat air kicap tu..

Hepi... Dpt hamper..

Dengan rangkus nyer budak2 ofis aku ni buka hamper ni.. Sorang satu dpt.. Pilih jer mane yg berkenan kt hati korang.. Aku memilih air botol.. weehuuu!!

Kak Aiza siap bley simpan kertas kt hamper tu.. Nk pasang time wat open house kata nyer.. Bley! haha

Nk pilih yg mane ek.. Green or Yellow..

Akhir nya aku memilih Botol colour green.. Sbb i dulu kan suka kalo green sekarang tidak lagi....

Tk sabar nk minum Ice Guava Tea ni.. Tp kena tunggu berbuka la... Gilo nk minum sekarang...

piece : kathyjem

4 comments:

intan said...
This comment has been removed by the author.
intan said...

bile la turn akak nak dpt hamper pulak..menunggu terus menunggu

Ceera said...

sedap tak air tea nye?

kathy jem said...

belum minum lg.. Dh minum aku bgtau sedap ke idak..