Klik Yer!! Mekasih...

Monday, September 14, 2009

Kedai Se Posen

Ni waktu berbuka ngn afan kt Kajang.. Dh lama nk upload tp asyik lupe jer kan.. Bkn lupe buat2 lupe...hehe.. Bnyk sngt nk upload gmbr berbuka kan.. So teringat ni terus buat..

Klo korang nk tau aku berbuke di kedao Po' Sen.. Pelik kan bunyi kedai ni.. Mungkin die suke buat muke seposen kots.. Tp kedai ni sngt best coz suasana die ala2 romantek gitu.. Klo nk buat candle light dinner sngt sesuai ok..

Afan la ajak aku try mkn sini coz die kan orng Kajang so tau la mane2 tempat makanan yg menarik kt Kajang ni ..

Sowi resulotion gmbr yg xbrape cantek..

Besday party pun bley buat kt sini...

Serius wei view kedai ni cantek..

Siap ade sarang burung lagik gitu..

Aku dh pandang2 atas mane la tau kot2 terkeluar burung kt sarang tu ker..

Muke selekeh.. Time ni malas gile nk melawa.. Natural beauty.. hehe beauty la sngt.. :p

Tgh menunggu oder makanan..

Afan oder Ketiau Kung Fu..

Aku oder Nasi Goreng Special Thai Po' Sen..

Pelik sungguh nama kedai die.. Aku siap tanye budak yg ambik oder tu..

Aku : Nape nama kedai Po' Sen dik.. Ke tuan kedai ni suke buat muke seposen...
Budak Kedai : hahaha xdela.. Nama tuan kedai ni Po' Sen..
Aku : Oooo yekerr..

Terus aku terdiam... Patut la nama kedai die Po' Sen... Nasib Po' Sen.. Kalo seposen compom nyer ko nk masuk kena buat muke seposen... hahaha :p

piece : kathyjem

3 comments:

diariku said...

erm..dekat ngn umah cha..

intan said...

waahhhh..sedapnye tgk ketiau kungfu tuh.dah lama akak xmkn..n nak puji bground kathy..cantik sgt...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah cam menarik jerk kedai makan tue...