Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, September 16, 2009

Celebrate My Besday ke-25

Sungguh sedih smlm aku kena keje.. Ingt nk celebrate ngn Afan... huhu.. Walaupun dlm kesedihan aku tetap celebrate wlupun time tu penat giler.. Afan la beriya nk jmpe aku pas blk keje..

Uper nyer ade kejutan die bg kt aku... :D

Celebrate ala2 jer tp meriah wlupun dlm kepenatan... weee wuuuu

Happy Birthday to Me..

Afan siap nyanyi2 lagi.. Hepi beday huny... Hepi besday hunyyyy.. Hepi besday Huny...... Hepi bedsday hunyyyyyyyyyyyyyy... Luv U Hunyy.... Luv U Alwiz...

Afan mcm tau2 jer aku ni suke cup cake.. Sweet sngt afan celebrate cup cake ni ngn aku... sambil suap menyuap... :)

Nk tau ape Afan bg present kt aku.. heheheeeeeee... Nnti akn ku bg tau ekk... :))

piece : kathyjem

7 comments:

Ceera said...

wow wieeeeeeeeeee

memang sangat sweet oh afan, sukeeeeeeeeeeeeee

ok cepat update, aku nak tahu jugak nie..

intan said...

wahhhh..bestnye.so happy bfday ye kathy..semoga ceria selalu..

Liyanaroxx said...

happy burfday!!!
chomelnya afan bagi cupcakes!=)
sweet couple btol u all nih~

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

epi besday khaty :D

how2shop said...

Happy Belated B'day!!!
Eh...bukan ke kita celebrate reramai b'day awak kat SSP2 semlm? kakakakakakakakakka

wanie said...

happy birthday kathy..;D

cute sngt cupcakes tu..sukeee

Mya said...

happy birthday kathy!