Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, February 20, 2013

Hantar Adik Ipar ke Airport KLIA

Anto adik ipar waktu bekerja jadinye kena balik awal la.. Kalo balik kol 5.30 sure tak sempat punyer..
Nasiblah balik awal ari tu.. Petang tu hujan turun dengan lebat dengan jem bagai nak dekat kol 6 lebih jugak lah kami sampai di KLIA.

Masa ni tengah jem sanggap lalu mencapai kamera hp lalu tersenyum senyummmmm di situ.. hahaha Nasib tak kena sound ngan Affan berangan lebih.. kikiki

Elok sampai KLIA makan McD dulu mak mertua bagi duit suruh makan kenyang2..hehehe Dahlah tengah lapor masa tu double spicy chicken mcdeluxe aku oder ko... hahaha Terpinga-pinga adik ipar tengok aku oder burger double.. Pelik la makan banyak tak gemuk pon... Haaa tak gemuk sila tengok perut ku.. Pitam di situ.. hahaha

Sebelum naik flight dengar briefing dulu..

Pipa tengah sibuk dengar briefing ko sibuklah nak ambik gambor die..hahaha

Tengah menunggu pipa abis briefing.. Dalam 15 minut jugak la briefing nye..

Yeaa dah abis briefing cepat bergambar dengan Ucu Pipa sebelum die nak naik flight meninggalkan kami semua selama 5 tahun..

Pipa bersama Angah kesayangannye..hahaha ;P

Alia, Affan, Afifah.. 3 orang jer adik beradik Affan..

Ok masa untuk bertolak.. Kawan baik Pipa sorang jer yang sempat jumpe Pipa yang lain tak sempat.. huhuhu Petang tukan hujan jadi kawan2 die tersangkut dalam jem.. Tapi sempat jugakla kawan2 die jumpe Pipa itu pon Pipa dah masuk balai berlepas tengok dari atas jer sambil lambai2..

Masa ni Umi dah nangis yerla anak dara sorang jer yang tinggal ngan die mestilah sedih.. Pipa masa ni control sedih.. ececece Padahal nak nangis jugak tu.. hahaha. Aku masa ni dah tengok Umi nangis terkeluar sikit air mata tu.. kekeke.. Bukannye boley tengok orang menangis-nangis ni mula nak nangis jugak..

Flight kol 10, kol 9 dah kena masuk balai berlepas.. Ok Pipa bye nanti kite jumpe lagi.. Belajar elok2 kat sana nanti.. =)

Aku bersama Kakak Ipar.. Corak baju lak kebetulan hampir sama..hehe

Suke noo anak Along dapat tengok Kapal Terbang.. Nanti kite pergi lawat Ucu nyer..

Balik tu tak sedar apa tau2 dah ada depan rumah..hahaha Sangat penat hokey..

piece : kathyjem

9 comments:

Siti Shuhadah said...

bertuah mak mertua kathy..gud luck pipa..

jadi doctor ke dia nanti?

DdKar said...

kathy kita pun sama sedih bila baca part mak mertua sedih tu huhu..
n way suka baca blog n tgk gambar ig awak ^^

Dd / sapphireflat

kathy jem said...

Shu : kan rezeki die..course architecture..

meera said...

Raisah nyer mana..??' hehhee

kathy jem said...

DdKar : hehehe..tenkiu.. =)

meera said...

Mana raiisah... Mana aci ni raiisah xpi airport.!!!

ViRuS DeTeCTeD said...

Raisah mane ?...winduuu...

Gina said...

Kumpul duit cepat-cepat Kathy, borong baju baby banyak-banyak kat sana..hehehehe

ComelComot said...

hureyyy kathy boleh beli banyak brg dari sane...