Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, February 6, 2013

Raiisah Dah 4 Bulan..

Raiisah dah masuk 4 bulan.. Takde banyak beza pon 3 dengan 4 bulan.. Cume dah masuk 4 bulan ni die dah start melasak.. Masa 3 bulan tu baik dok diam jer sekarang ni kalo letak atas katil kena rajin tengok kang tau2 dah beralih tempat.. Bahaya bahaya..

Lagi satu Raiisah dah pandai menjerit-jerit.. Tak tau apa yang tak betul kang tau2 dok depan tv aaaaaaa menjerit sambil meneran-neran.. Huii kite yang mendengar sakit telinga.. Jerit dah lah nyaring sakit telinga dengornye.. Kadang tu sajer menjerit suruh dukung dah dukung sengeh2 suke.. eee sabor jer la..

Dah pandai meniarap pastu suke hantuk2 muke kat tilam.. Ni lagi satu bahaya.. Kena rajin tengok kang tau2 badan terlepas ke lantai di hantuk2 mukenye ke lantai tu kan dah sakit.. huii bahaya jugak.. So far tak jadi lagi.. Kena rajin pantau.. Nenek sila pantau yer.. hahaha

Huii jendulnye dahi ikut sape la ni.. hahaha Mummyyyyy!!! Mummy jendul... Daddy tak jendul Ok fine mummy jendul..Mummy paham.. =___=

Semua ikut daddy kecuali mulut ngan dahi jer ikut mummy.. Mulut takper ikut mummy bior banyak cakap kalo ikut daddy jadi pendiam.. ;P

Sekang tido pon dah pandai angkat2 kaki sambil jerit2.. Kalo tak sebelum ni lilit ngan kain tido diam kat situ.. Dah 4 bulan kan tak kan nak berbedung lagi kot mau bendung tu kemana die tah kemana..

Malam kalo tido ngan die suke berpusing2.. Kejap ke kiri kejap ke kanan.. Kalo tido dalam baby coat elok diam jer dalam tu..

Dah masuk 4 bulan banyak peel Raiisah ni.. Ni nasib kecik lagi sok dah besor mummy piat telinga tu.. hahaha



Masa ni tengah dok kacau die.. hahahaha Nak nangis ker nak ketawa.. Ni namanye menangis dalam ketawa..kakakaka.. Mummy jahat!! hahaha..

piece : kathyjem

7 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

comellah dia, kena buli ngan mummy ye.. sian :)

kathy jem said...

Yana : hahaha mummy sajer nak buli die..suke tngk gelagat die.. hehe

Gina said...

Nanti lagi cepat besar anak dara ni, tahu-tahu aje dah setahun yer Raiisah

Chekgu Azrine said...

payah nak jaga ni bila dah besau..sbb sure lawa cam mummy dia jugak nih..hehehe

eyqaaman. said...

waaaa Raiisah ni kan..kalau amik gambar mesti muka fotogenik..besa nnt mesti lawooo mcm mummy dierr..kannnn :)

Siti Shuhadah said...

hahaha..comel dia..ketawa nak nangis pon nak..mama buli yer... hehe..

last tu dia nangis sebut "maaaa"...hehe..

nurul said...

Bestnya u..doakn nti my bby mcm raisah....conel..cantek...manja!!!hihi