Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, February 12, 2013

Mak Bapak Kaki Pembuli..

Ni la gayanye kalo mak bapak kaki pembuli..hahaha Cian Raiisah tak abih2 kena buli ngan mummy die..

Tengah main2 ngan Raiisah letak die atas badan aku.. Sajerlah penyetkan muke die.. Alamak apsal  muke anak aku jadi macam ni.. kakaka Tunjuk kat Affan.. Bee cube tengok muke Raiisah ni kelakar giler.. Muke tak boley bla..

Affan pon berdekah-dekah gelak.. Cepat huny ambik hp ambik gambor die...

Ni la hasil mummy penyek muke saya.. Macam buah limau tak.. ^____^

Ada jer akal mummy ngan daddy nak kenakan saya yer.. Besok dah besar saya buli mummy ngan daddy pulak.. Siap mummy!

piece : kathyjem

13 comments:

cikeyrah said...

gambar raiisah nie paling cute . .smpai bila bukak fb jek g stalker fb kak.kathy utk tgk gmbr2 raiisah . .comellll sangattttttttttttttttt!!

cik chinta said...

jahattt wt raisah gtu..huhu

Amieynna said...

comel nye la hai walaupun kene buli.. gambar atas kanan, muka marah raissah.. hehe

✿ pink velvet ✿ said...

Haha! Comei sungguh.. Raiisah pon redha je dgn mak pak die, huhu!

Vicky Virginia said...

Hahah comel mcm buah limau eee geram tol ngan bby raiisah ni tau rasa nak geget2 jek comel yg amat.. ^_^

[z@ck] said...

oh my god! comel gila raiisah ni!

Izzan Yong Rosdin said...

kecian tapi comey!

kathy jem said...

cikeyrah : hahaha kelakarkan muke die mcm tu..pecah perut mummy di etngk..heheh tqqqq....

ComelComot said...

siyot lah kathy kaki buli tau cian si dak Raiisah. tapi maintain comel xleh tahan tuh..

Nur Laili Binti Iswan said...

hahahahaha...mcm org gela da gelak dkt ofis nie...tapi raiisah memang super duper comel...adorable princess :)...jahatnye la mummy nie...ahahaha

Rina Ellisa said...

comillllllllllllll!!!!!! :)

'Aien Awien' Husaini said...

: lawok la mummy and daddy Raiisah nie.. gelak golek² aunty tgk pic nie... nanti mummy.. Raiisah dah besar nanti... Raiisah buli Mummy plak.. hehehe.!

nurul said...

Cumelnya raisah..wish my soon to born bby cm dia..huhu