Klik Yer!! Mekasih...

Friday, February 15, 2013

Lunch di Salero Negori Amcorp Mall dengan ofismate..

Kiteorang 2 bulan sekali mesti lunch kat sini.. Biaserlah kan dah rehat lama mesti la nak makan tempat yang best2.. hehe

Nak pergi midvalley macam maleh sebab nak cari parking satu hal.. Jadiknye ikutla kakak2 ofis ni pergi lunch di Amcorp Mall.. Sambil2 tu boley cuci mata untuk barang Raiisah.. hehehe Sempat tu..

Dah makan makanan negori memang lauk penuh jerlah satu meja.. Semua sekali 8 orang berbaloilah kan makan lauk banyak macam ni sure licin punyer..

Aku oder air teh botol.. Kalo tengok air ni mesti teringat Bandung..hehehe Kak Aiza nak ikut pergi Bandung!!!! hahaha Tibe2..

Kak Min Nora dan Kak Liza.. Eh Kak Liza ada di situ.. Rindu ngan Kak Liza..

Makan cepat nanti leh bergosip.. hehehe

Eh tibe pulak dua orang bujang lelaki ada di situ.. Bujang ker?? kakaka

Me dan Kak Aiza.. Kak Aiza planning cepat nak ke Bandung boley ituttt..

Tu dieee licin takde tinggal pon satu jenis lauk..semua licin yang tinggal tulang jer..

Ok dah abis makan time too bergosipppppp!!! teetttttt...

Kak Liza seronok mendengar perkembangan CCPA.. hahaha Rindu kat SYABAS la tu.. Kak Liza masuklah SYABAS balik.. Bile tengok Kak Liza happy sangat yerla dah lama tak jumpe kann..

Masa aku abis pantang masuk kerja balik Kak Liza dah berhenti kerja.. So memang tak sempat nak jumpe die lepas beranak.. Hari ni baru dapat jumpe.. Makin kurus dan semakin awek muda Kak Liza ni.. Rahsia die makanlah jamu.. hahah =P

Masa untuk dessert.. Puding Karamel & Sago Melaka..

Aku punyer Ice cream tapai yang super sedap!!!

Bye Kak Liza nanti kite jumpe lagi.. Rajin2 la datang ke CCPA ni yer.. =P

piece : kathyjem

6 comments:

Sheema shay said...

Sedappnyaaaaa sekerem tapai tu aihhh... Tapi Kami x pernah pergi pon sini.. Dekat selalu pergi tapi - entahhh.. Hahahahhahaaaa... Kena pergi terai la nanti niehhh...

ZazaMyMoon said...

Kak Liza berenti SYABAS? dia kerja kat mana sekarang?

Amanda Suria said...

terus lapar perut i tau...

cik chinta said...

mkn saje (: tp menten krus. cpt share rahsia

kathy jem said...

ZazaMyMoon ; a'ah dah berhenti..tak ingt pulak company apa kak liza kerja..hehe

mama ila said...

pernah makan kat sini..mmg best lauk2 dia..cuma pedasssss sket..ehehe