Klik Yer!! Mekasih...

Monday, February 4, 2013

Keluar Talan2 Dengan Mummy Ayu di OU

Daddy takde bagi lampu hijau untuk kami anak beranak berjimba.. hahaha Berjimba la sangat.. Mengisi masa lapang bersama manjer Ayu katanye.. Rase dah lama tak jalan ke shopping mall dengan Ayu..

Lagipon Ayu dah lama tak jumpe Raiisah last jumpe Raiisah masa aku dalam pantang.. Lamakan manjer.. ;P

Di One Utama bersama manjer..

Sebelum makan shopping skit barang Raiisah.. Huii mummy rambang mata tengok barang baby girl rase nak gigit2 geram dah la comel sale pulak tu.. @___@ Mata juling jap.. hahaha

Raiisah tunggu besar skit yer nanti mummy beli sunglasses untuk awak..  Oohh masa tu dok tengah try sunglasses kat Raiisah tengah sedap dukung tibe2 bau semacam kat Raiisah.. Demmmm upernye die berak.. Itulah Raiisah setiap kali jalan setiap kali tu lah die berak... Kat rumah tak nak pulak die berak.. Eeee busuk la Raiisah!

Laju2 cari baby room tukar pampers.. Dah tukar baru happy nak sambung shopping.. =)

Dah jalan shopping barang anak makan.. Seperti biasa ini budak makan semestinya abis..  Lapar kot mesti la abis.. hahaha

Ayu Ketiauw Beef..  Ayu cakap dah lama tak makan wajib oder..

Konon nak makan yang light2 sekali memikirkan dari tengahari tak makan haruslah cari makanan yang heavy..

Si budak kenit ni happy kemain.. Raiisah memang kalo dapat keluar duduk dalam stroller kemain suke die sengeh, gelak, tengok orang lau lalang sengeh, padahal orang tak pandang die pon, die dok sengeh kat orang  tu..

Diam elok jer die kat luar ek cer kalo kat rumah menjerit tak tentu pasal.. ;P

Ok dah abis makan jom balik.. Shopping mall pon nak tutup..

Bergambar dengan mummy Ayu..

Amboii kemain tangan letak kat leher mummy Ayu yer.. Sweet la tu konon.. hahaha

Masa ni Raiisah baru bangun.. Nasib Raiisah bangun kalo tak menangis mummy Ayu tak dapat bergambar ngan Raiisah.. hehehe

Suke nye die bergambar dengan mummy Ayu..

Huiii dengan mummy kemain ko tak nak ek..

piece : kathyjem

7 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

Raiisah ambik gen mummy, suka jalan2 ")

meera said...

Alaahai.. Raiisah gorgeous abis dgn sun glasses.

Rozana Razali said...

comelnyaaa Raiisah ni, macam nak cubit2. =P

D' Hasnie Aini said...

siap buat muka lagi raiisah kan...geram tgk comey sgt!!

FadMN said...

Alololo.comey sgt raisah ni.senyum je dia ye.my baby sejak masuk 6 mths ni takmo duk dlm stroller dah.sibuk nak kuar.huhu...

Norazlina Abd Hamid said...

Comelnya raiisah ni...muah3 jgak.huhu

Fara Dilot said...

mataaaaaaa.. booolat!