Klik Yer!! Mekasih...

Monday, February 18, 2013

Sambut Hari Jadi Wan Cho di Zest Restaurant Marriot..

Kak Jiji call jemput datang celebrated birthday Wan Cho kat Marriot.. Sebelum tu Kak Jiji tanya free ke tak ari ahad tu sebab dia nak reserve tempat, kang dah reserve tibe2 ada hal kan rugi.. Kebetulan ari ahad tu takde plan apa dengan Affan jadi kami on jer..

Sampai lambat skit sebab pergi cari hadiah untuk Wan Cho.. Party start kol 12.30.. Cewah party ni..hahaha

Party start dalam 10 minit kami pon sampai.. hewhew.. Elok sampai terus makan.. Bagus..

Adik beradik Wan Cho..

Selamat Hari Jadi Wan Cho yg ke 70.. Sentiasa sihat di murahkan rezeki.. Amin..

 Raiisah dan Daddy..

 Bersama mak mertua dan adik ipar..

Comel la gambar ni.. Ni yang rase nak beli kamera polaroid fujifilm ni.. Ko asal nampak kamera jer nak beli tapi tak beli2 pon.. hahaha
Nilah adik beradik mak mertua ku.. Pak Arip, Wan Cho, Pak Ngah dan Wan Chu.. Kiranye Wan Cho ni Makcik saudara Affan la..

Ni pulak keluarga kecik kami..

Raiisah dengan Ucu.. Petang ni nak anta Ucu ke airport.. Malam ni Ucu nak fly ke Melbourne..

Eh eh macam tak sangak dapat hadiah pulak.. Ingat kan nak suruh bergambar ke apa, upernye Wan Cho nak bagi hadiah.. hehehe Time Kaseh Wan Cho.. Setiap keluarga yang datang petang tu semua dapat hadiah dari Wan Cho.. =)

Terasa diri sudah gemuk di situ..hahaha.. Sejak kebelakangan ni saya kuat makan... =)

Amboii Raiisah dapat jumpe bf baru kemain sengeh yer.. Gatai anak dara ni..

Raiisah bergurau senda dengan opah..

Masa ni semua tengah dengar ucapan ringkas dari Wan Cho..

Raiisah dah merengek masa ni nak susu nak tido..

Elok sampai rumah hujan lebat giler.. Huny lebat ni macam mane.. Takper kite tunggu jerlah dalam kereta.. Jom la kite ngi Curve buhsan pulak tunggu dalam kereta.. Serius petang semalam hujan lebat giler nak keluar pakai payung sure basah dahlah Raiisah ada.. Sementara tunggu hujan berhenti moh la kite ke The Curve..

Ni muke budak baru bangun tido.. Elok jer sampai Curve terus terjaga macam tau2 jer dah sampai nak berjalan..

piece : kathyjem

9 comments:

ZazaMyMoon said...

omeynya keluarga kecik Kathy :)
oitt budak tecik Raiisah tu, mata kemain bolat lg bila dah tau nak berjalan ek.. hehehee :p

Naimah Yunus said...

comel raisah..kdg2 tgk mcm qaseh plak my gegirl...

~♥dieyba_baby♥~ said...

alahai sedap nye kek dia akak.. comel nye raiisah.. putih.. gebu :)

haniz fadzli said...

kak kathy, akak guna teat apa dgn storage bottle tu? sy try masuk teat nuk yg latex tu sbb yg tu je yg baby nak, tapi mcm longgar je.. btw raiisah adalah super comel ^^

ct fesyen said...

comei ye raiisah...geram tgk pipi die..

Dian Farlina Zainal Abidin said...

cutenye raiisah.kat mana kathy beli headband yg cute2 tu ye.geram lak tgk rase mcm nak bg duit kat kathy suh belikan je hehe

HAIZI KHALID said...

comelnyeeeeee raiisah ni..xpernah gmbr raiisah xcomel..

raiisah fully bf kan..so cmne jalan2 tu raiisah mnom susu ikot botol eh? ke tu ebm yang dah pump before keluar rumah?

qasqas said...

hye kathy..msa u pergi the curve ni lah i terserempak dgn u n affan..genit je kathy ni ye..hehehe...nak tegur malu lah...:)

kathy jem said...

qasqas : laa yekerr..np tak tegur..tegur jerla kite ok jer..hehe ;)