Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, February 27, 2013

Header Blog Baru dari KathyJem

Yeaa berjaya jugak nak buat header baru kat blog aku ni ha... Berkurun zaman nak tukar header baru takkk tukar2 jugak.. Hari ni ada semangat nak buak design baru.. hehehe Lagipon dis week free skit kerja pon dah siap semua...So boley buat design header dengan hati tenang tanpa gangguan.. =)


Ni pon budak ofis bagitau "Kat ko tukar la header blog ko ni.. Buruk siut.. hahaha Buruk ko cakap Munky... Siut!


Ye masa ni baru nak menjinak-jinak ke dunia blogging so rase dah hebat sangat buat design macam ni.. hahaha Tapi oklah kan design kanak2 masa ni boley la takdela burok sangat.. Eceh!

Oowh i start berblogging tahun 2009.. Hampir 5 tahun jugak ceburi dunia blogging ni.. hehehe Kalo ikutkan sajer jer buat blog ni.. Tu pon terpengaruh ngan Ceeramoon my manjer bff.. Ewah! Suke baca blog die rajin upload gambar gedik kiteorang so dari situ mula minat berblogging.. Lagi satu sajer mengisi ruang yang ado dan juga boleh berkongsi minat dengan korang semua.. =)

Terima kaseh pada yang mengikuti blog ni dari 2009 sampai sekarang.. Terharu dengan korang2 yang sentiasa mengikuti perkembangan kite dan sentiasa beri komen positif.. Toceh toceh.. Sayang korang.. ;))

Rase2 serabut tak design header baru ni.. hahaha Mintak pandangan member ofis, die cakap ok teruskan usaha anda! kekeke

piece : kathyjem

15 comments:

Puteri Satu said...

cantik kathy.. akak suka tengok.. nampak ceria...

~♥dieyba_baby♥~ said...

ok akak.. cntik..

Fiza said...

kathy, fiz apun kenal kathy dr blog ceera...suka baca blog kathy...Gambar semua cun2...pas tu kathy pandai deco2...

Kathy x suke header baru...x cung...yg lama ok, simple jek...

fiza

Fiza said...

suke baca blog kathy!! x suka header baru...suka yg lama..:)

ct fesyen said...

hehehe...cantik btol...
yg dulu tu xde la buruk sgt..tp simple je pun kak..mesti akak suke wane merah eh..

Mooniqueen said...

wahhhh funky la new looked ni...

Rina Ellisa said...

ok nice sis!!!!!! :D

..DaK KeCiK.. said...

nape xde gambar raaisah??

Nadila azhar said...

cun lar sis..tp kalau gambar kiri kanan tue xade lg cun..n gambar dlm kotak dibesarkan..xpun sis letak jugak gambar famly..pun cun jugak..pandangan sy jer sis..tp pepun tetap baca jugk hder camne skalipun...:D

Nurhayati Mohd said...

Cantik khaty! Blog I pn header baru jugak tp malas nak update! Hahaha

ComelComot said...

cantik muda remaja mmg hot mommy

! nurul ! said...

eeee merahhhh...cantiknyeeee

Cikgu Norazimah said...

cun..best ler orang tu terer design wat header ni..[always follow blog ni, siap masuk dlm list lagi tau..azie kenal blog ni dari rashidi azman..abg cameraman kwen kter yang best tu..hehe]

JIVEBUMZ said...

comel n simple.. bagus teruskan usaha berblogging sebab blog kathy antara yg menarik bg saya

cik chinta said...

mengancam r