Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, February 5, 2013

Kami di Restaurant Red Wok Bangi

Kathy Affan besok datang lunch kat rumah Umi.. Umi ada masak2 skit.. Dah siap nak keluar rumah Umi call bagitau tak jadi makan kat rumah coz Umi dah reserve Restaurant Red Wok kat Bangi.. Lagi pon kakak ipar pon join sekali..

Sampai2 terus oder untuk  makan tengahari.. Menu die boleh tahan nampak macam menarik..

Raiisah mengantuk masa ni..

Tapi dok tahan mata coz teruja berada di luar.. Raiisah kan memang kalo dapat keluar mata tu die dok tahan nak tido melainkan dah mengantuk sangat..

Mummy Raiisah..

Minuman sudah sampai.. Semua oder jus..

Aku oder Pineapple juice.. Tengah cuaca panas dapat minum jus sangatla heaven..

Raiisah dok sebelah daddy ek.. Mummy nak makan puas2 hahaha..

Masa ni Abang Loqman & Kakak Mariam tengah usik2 Raiisah.. Dah berebut2 dah pengang Raiisah.. Si Loqman lak tolak Mariam tak bagi dok rapat dengan die.. Dah Mariam menangis.. Raiisah apa lagik dok sebelah terkejut beruk la dengar kakak Mariam menangis.. hahaha First time tengok Raiisah terkejut beruk menangis kuat macam tu.. haha


 
Starters yang simple..

Mummy yang selebet.. hahaha Dah ada anak ni kan tak koser nak bergaya bagai yang penting anak bergaya.. Mak selekeh takper jangan anak selekeh.. ;P

 
Ni jer yang sempat snap.. Datang 4 5 lauk terus  malas nak ambik gambor baik makan.. ;P

Tomyam die terbaik pedas..

Snap semua makanan sekali sonang..

Dah kenyang jom bergambar ngan Ucu Pipa..

Ok not bad gak makan kat sini.. Tapi kalo malam lagi meriah ada steamboat.. Takper next time nak try steamboat die pulak.. Owh ari tu Umi belanja kami semua sebab Umi dapat bonus.. hehehe Terima Kaseh Umi.. =)

piece : kathyjem

5 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

nampak menarik, kedai pn nampak bersih.. kena cuba

..DaK KeCiK.. said...

anak linda pon menjerit tak hingat lau dengar org menangis.hahhaaa
kelakar je..comey si raiisah..haisshh geram je.

pinky_liscious said...

comel!!!

Miss Brenito said...

hai, baru jer jumpa blog u ni last week.. gojes nya..u have natural beauty.. suke3x tengok..

so bila da suke of coz la nk bace dr mula.. hari terskip n bace yg latest.. ops da ade baby rupenya.. kiutttt... ok2.. nk bace yg lame dulu...

mrs kayrul said...

selalu g makan sini...tapi selalunya makan steamboat memang berbaloi2...klu nak g senang booking la untuk malam coz memanjang jer full tabel